Kremet pasta med brokkoli

En enkel og rimelig middagsrett som garantert vil falle i smak. Du kan smake til med det du ønsker.
20-40 min
3 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 400 g fullkorn pastaskruer
  • 3 dl crème fraîche lett
  • 4 ss pesto
  • 400 g brokkoli
  • 2 ts frisk timian
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • Saft av 0,5 sitron
  • 10 g basilikumblader

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken
  2. Skyll og del brokkoli i mindre buketter. Skrell stilken og del i terninger.
  3. Forvell brokkoli. Hvis du har stor nok kjele kan du legge brokkoli sammen med pastaen de siste 2 minuttene av koketiden (bruk gjerne en stor sil til brokkolien da). Pass på at brokkolien ikke blir overkokt.
  4. Hell av kokevannet og bland creme fraiche og pesto sammen med pasta og brokkoli og friske urter.
  5. Smak til med sitronsaft og pepper og litt salt.
Soltørket tomater i strimler, hvitløk og urter kan gjerne tilsettes her og har du friske rester av grønnsaker i kjøleskapet ditt, er det smart å bruke også.
Del på Facebook